Afișez 1–16 din 24 de rezultate

Apă de parfum “Absolute Lady”, 30 ml

61,64 lei

Exploziv și delicat în același timp, cu un amestec de condimente si citrice pentru o femeie elegantă și seducătoare. Învăluiți-vă într-un parfum de vis romantic și trasformați-vă într-o doamnă perfectă.

Betisoare de urechi 100 buc

9,00 lei

Betisoarele de urechi sunt în conformitate cu toate standardele de calitate ecologică! Au in compozitie doar produse 100 % naturale: bumbac și bambus!

Betisoarele de bumbac si bambus sunt un accesoriu necesar în punga cosmetica, in trusa de prim-ajutor și în baia dvs!

– Pentru proceduri de igiena.
– Pentru corectarea sau indepartarea machiajului.
– Pentru administrarea medicamentelor.

Boabe de cafea chinezesti,10 gr

5,50 lei

Ajuta organismul să elimine mai bine toxinele și rezidurile.

Normalizarea activitătii intestinului Curățarea sângelui;

Îmbunătățirea stării generale de sănătate; Creșterea capacitătii de lucru;

Creșterea imunitătii; Scăderea în greutate; Îmbunătățirea culorii pielii;

Îmbunătățirea vederii;          Stabilizarea sistemului cardiovascular, a tensiunii arteriale; Reducerea iritației pielii cu probleme, îmbunătățirea stării pielii;

Îmbunătătirea stării de sănătate a părului, făcându-l strălucitor, suplu, elastic.

Normalizarea eliminării conținutului din intestine, ceea ce îmbunătățeste absorbția colesterolului și, astfel, se reduce colesterolul din sânge.

Avantajele funcționării normale a intestinelor: COLON SĂNĂTOS

– Starea de spirit bună

– Bunăvointă

– Capacitate înaltă de lucru

– Memorie bună

– Somn sănătos

– Respiratie proaspătă

– Imunitate

Ceai de plante Colectia Tibetana

41,40 lei

Se utilizează pentru a îmbunătăți performanța tuturor sistemelor vitale ale organismului: digestive, biliare și urinare. Curăță organismul de toxine, întărește sistemul imunitar. Ceaiul elimină din organism sarea, excesul de colesterol, previne formarea de pietre la rinichi și la vezica biliară, descompune și elimină pietrele deja formate.

Ceai de plante cu Armurariu

41,40 lei

Are acțiune coleretică și hepatoprotectoare, stimulează tractul digestiv si reglează metabolismul organismului.

Utilizatpentru a trata boli ale ficatului şi tractului biliar.

Centură cervicală cu turmalină, 1 buc

103,10 lei

–  îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în regiunea gâtului; elimină durerile articulare din zona gâtului,   umerilor   coatelor   şi   braţelor;   amorţeala   şi   răceala   membrelor   superioare; epicondilita,  durere  cervicală  sau  în  regiunea  interscapulară;  îmbunătăţeşte  circulaţia cerebrală, elimină durerile de cap şi stările de stres sau de oboseală; reglează activitatea sistemului nervos, înlătură insomniile;

–    scăderea acuităţii vizuale; afectarea auzului; hipotiroidism; osteochondroză cervicală, hernie de disc cervicală, spondiloză cervicală;

CHILOTI PENTRU BARBATI,DIN BUMBAC CU TURMALINA 30132 mar 50

149,40 lei

Efectul acţiunii chiloţilor cu turmalină, constă în faptul că biorazele generate de aceştia, penetrând celulele organismului, cauzează rezonanţa moleculelor de apă, astfel se îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în regiunea lombară şi în organele genitale, normalizând activităţile lor. Cresc forţele naturale ale organismului, care ajută la combaterea diabetului zaharat şi hipertensiunii arteriale

CHILOTI PENTRU BARBATI,DIN BUMBAC,CU TURMALINA 30132/54

149,40 lei

Efectul acţiunii chiloţilor cu turmalină, constă în faptul că biorazele generate de aceştia, penetrând celulele organismului, cauzează rezonanţa moleculelor de apă, astfel se îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în regiunea lombară şi în organele genitale, normalizând activităţile lor. Cresc forţele naturale ale organismului, care ajută la combaterea diabetului zaharat şi hipertensiunii arteriale.

Cremă de piele “Concentrarea frumuseții 50g

177,10 lei

 

Cremă de piele “Concentrarea frumuseții”

Efect Anti-age: sprijină reducerea intensității ridurilor mimice și statice

Îmbunătățirea stării zonelor problematice pe frunte, în jurul buzelor; întărește contururile feței

Protecția și regenerarea pielii slăbite ca urmare a reducerii turgescenței

Cremă-ser pentru pleoape și riduri conține extracte din:

talpa gâștei

iarbă grasă

orez

+

betaină

beta-glucan

Hidratarea extremă a pielii dvs.! Crema-gel de piele „Aquaterapie“ conține: apă alpină din ghețarul Argentiere + complex de hidratare Pentavin hidrogel cu betaină extract din iarbă grasă 50g

162,80 lei

Complexul de hidratare Pentavin creează pe piele un strat subțire de protecție care previne perturbarea echilibrului hidrolipidic și asigură tonusul uniform al pielii. Este vorba despre un complex de carbohidrați pe bază de glucoză-D de origine vegetală obșinută din germenii de grâu. Această componentă este identică cu compoziția suprafeței pielii și nu poate lipsi în formarea legăturilor puternice cu numeroasele grupări amino de lizină conținute în cheratină. Astfel este menținut echilibrul privind hidratarea pielii. Pentavinul sprijină în plus reducerea iritării și înroșirii pielii.

Hidrogelul cu betaină. Hidrogelul este un polimer cu capacitate unică de a absorbi și reține prin îmbibare până la doi litri de apă distilată la 10 grame sau aproximativ 0,11 litri de soluție vie pe 1 gram de produs. Hidrogelul este îmbogățit cu betaină care reține molecule de apă în celulele pielii.

Extractul din iarbă grasă este, cum s-a amintit, un myorelaxans natural. Relaxează musculatura mimică și previne scurtarea excesivă a acesteia. Reduce numărul de riduri. Extractul din iarbă grasă conține vitamina C, care protejează celulele împotriva influențelor negative ale radicalilor liberi și activează formarea colagenului, prin care sprijină pielea în vederea menținerii tinereții.

Manusa de dus pentru copii

27,00 lei

Mănușa pentru copii Baby Bambo este fabricată din fibre de poliester de înaltă tehnologie. Acest material curăță delicat pielea copilului fără să-l rănească. Datorită plierii speciale a fibrelor, buretele spumează bine orice săpun. În timpul spălării, are loc un masaj delicat. Mănușa de burete durează mult timp și este ușor de întreținut: se clătește și se usucă repede.