Afișez toate cele 3 rezultate

CRANBERRY MIX PROTEIN SNAKE 300g

162,00 lei

Cranberry mix protein snake:pentru persoanele care au nevoie sa faca ordine cu greutatea sa si sa sprijine functionarea sistemului cardiovascular.Ce organ sufera cel mai fregvent datorita excesului de greutate?Inima!Pentru sprijinirea functiei sase si inlesnirea procesului de slabire am creat Cranberry Mix Protein Snake.Cramberry Mix Protein Snake a fost conceput special pentru acele persoane care au nevoie de normalizarea greutatii sale si de sprijinirea functiei sistemului cardiovascular.Cranberry Mix protein Snake este imbogatit cu urmatoarele ingrediente.Fructe natural macinate si suc de mere.

Shake proteic cu Capșuni , 300g

162,00 lei

Substanțele active Strawberry Mix Protein Shake ajută la îndepărtarea substanțelor dăunătoare și a toxinelor din organism. Viteza de eliminare a acestora scade cu creșterea greutății iar aceste substanțe vor rămâne în organism.

Shake proteic cu Înghețată, 300g

162,00 lei

Ice-Cream Mix Protein Shake va oferi relaxare articulațiilor dvs. În caz de exces de greutate, solicitarea asupra articulațiilor crește și acestea se uzează mai repede, ceea ce poate conduce la disconfort și senzații neplăcute.