Afișez toate cele 7 rezultate

Crema intensiva antirid,55g.-ZHENFEI PERFECT

61,20 lei

Crema este un concentrat de ingrediente active necare pentru pielea matura.

Produsul hidrateaza intensiv pielea si o netezeste,hraneste pielea cu micronutrientii necesari, stimuleaza metabolismul si microcirculatia?netezeste ridurile adanci si pe cele de expresie, iar pielea devine mai supla.

Lapte demachiant fin,90g.-ZENFEI PERFECT

61,65 lei

Textura delicata a produsului inlatura cu delicatete impuritatile fara a afecta in vreun fel porii,imbunatateste structura pielii,stimuleaza regenerarea celulara, hidrateaza eficient, iar pielea isi va recapata elasticitatea si catifelarea

Peeling Express,90g-ZHENFEI PERFECT

53,55 lei

Delicat elimină stratul cornos al epiteliului, stimulând reînnoirea celulelor. Instantaneu reduce ridurile şi petele pigmentare.

Mod de utilizare:  Aplicaţi o cantitate mică de peeling-gel pe faţa curăţată, excluzând regiunea ochilor, masaţi timp de 1 – 2 minute. Apoi clătiţi abundent cu apă rece. Pentru pielea grasă şi mixtă procedura exfolierii (peeling) se recomandă de efectuat 1 – 2 ori pe săptămână, pentru pielea uscată – nu mai des de o dată în 7 – 10 zile,  înainte cu trei ore   de a ieşi afară. Atenţie! Nu aplicaţi pe pielea din jurul ochilor. Nu efectuaţi procedura de peeling înainte de bronz.

SCOP:• Oferă curăţare ideală, catifelează şi curăţă pielea,• Netezeşte suprafaţa pielii şi stimulează reînnoireacelulelor, • Reduce numărul de linii de expresie fine.