Se arată toate cele 8 rezultate

Burete cosmetic pentru aplicarea fondului de ten

11,50 lei

Buretele cosmetic face posibilă aplicarea ușoară a fondului de ten.

Permite aplicarea machiajului în zone greu accesibile.

Dacă umeziți buretele înaintea aplicării fondului de ten, machiajul va fi mai ”dens” și veți folosi mai puțină ”soluție”. Se spală ușor după utilizare.

BURETEL PENTRU SPALAT FATA

13,95 lei

Care este modul de folosire?

Folosirea acestui burete este simplă și plăcută.  La început îndepărtați make-up-ul cu ajutorul apei micelare. Apoi înmuiați buretele în apă și aplicați o cantitate mică a produsului dvs. preferat pentru curățarea pielii de la TianDe. Apoi ștergeți bine fața și gâtul – veți observa imediat înspumarea produsului. Prin mișcări circulare efectuați masajul feței și al gâtului.– datorită periilor flexibile buretele va face față sarcinii și la o apăsare minimă. Apoi spălați fata cu apa din abundenta . Spalarea buretelui se face sub jet de apa .

Buretele “Konjac”,1buc.

22,50 lei

Buretele care curata pielea fara produse speciala!

Buretele “Konjac” – actiune cu eficienta 4 in 1:curata pielea de impuritati, distruge bacteriile “vinovate” de aparitia inflamatiei si a cosurilor?exfoliaza delicat (peeling moale)?efect de masaj (imbunatateste microcirculatia)?hidrateaza creand un echilibru optim al pH-ului pielii.
Utilizarea recomandata este de 1-3 ori pe saptamana.

Natural 100 % produs din misterioasa planta Amorphophallus Konjac, care provine din Asia de Est. Este un produs cosmetic de hidratare puternic. Ofera efectul de luminozitate pentru piele.

Buretele exfoliaza intr-un mod foarte delicat. Acest lucru este important mai ales pentru cei care au pielea sensibila sau iritata, sau pentru cei carora nu le place sa foloseasca un scrub exfoliant.

 

Manusa de dus pentru copii

27,00 lei

Mănușa pentru copii Baby Bambo este fabricată din fibre de poliester de înaltă tehnologie. Acest material curăță delicat pielea copilului fără să-l rănească. Datorită plierii speciale a fibrelor, buretele spumează bine orice săpun. În timpul spălării, are loc un masaj delicat. Mănușa de burete durează mult timp și este ușor de întreținut: se clătește și se usucă repede.