Afișez toate cele 12 rezultate

Fito Apa de gura 250 ml

38,25 lei

Respiratie proaspata si gingii sanatoase!

  • Prevenirea cariilor si a paradontitei
  • Combaterea bacteriilor si a mirosurilor
  • Gingii sanatoase si repiratie proaspata pentru o lunga durata de timp.

Pasta de dinti “Prodental”,120g

91,35 lei

Nu este numai o pasta ci un complex pentru ingrijirea orala.  Printre ingredientele active se numara: extractul de musetel, salvie, ginseng, lemn dulce, bambus, ulei de menta si seminte de struguri, miere de albine.

Pasta de dinti „ProDental Junior”,50g

18,90 lei

Îngrijire specială pentru cei mai mici!

În funcție de calitatea îngrijirii cavității orale în copilărie depinde sănătatea danturii omului matur: caria dinților de lapte se transferă cu ușurință către dantura permanentă. Din acest motiv este necesară o abordare foarte responsabilă în ceea ce privește alegerea pastei de dinți pentru copii. Pasta de dinți „ProDental Junior” a fost concepută special pentru copii și are o serie de caracteristici specifice.

Pasta de dinti Extra White PRO,60g

24,75 lei

Albirea dinților dobândește în zilele noastre din ce în ce mai multă popularitate. Unii aleg curățirea anuală cu ultra sunete, alții preferă menținerea curățeniei dinților cu ajutorul pastelor speciale de albire, care se împart în cele chimice și abrazive. Baza acțiunii pastelor chimice – este efectul de oxidare a pigmenților cu apă oxigenată, uree, bicarbonat de sodiu etc. Sub influența acestor substanțe depunerile se decolorează, smalțul devine mai alb, dar treptat se descompune și se subțiază.