Afișez toate cele 8 rezultate

Fitoplasturi pentru corp “Yaoshen” (rezolvarea afectiunilor urologice),2buc.

27,00 lei

TERAPIE TRANSDERMALA

Actiuni:? Anti-inflamator, anti-spastic, analgezic, imbunatateste imunitatea. Recomandat pentru utilizarea la bolile inflamatorii ale aparatului genito-urinar. Pentru barbati este recomandat in cazurile de urinari nocturne dese si enurezis, impotenta, ejaculare prematura, precum si pentru prevenirea prostatitei. Stimuleaza functiile sexuale si libidoul.

Aplicare:?Indepartati folia de protectie si aplicati pe zona lombara in partea stanga si partea dreapta, la distanta de 3-5 cm de la coloana vertebrala. Pentru barbati se recomanda aplicarea suplimentara a unui plasture la 4 degete distanta mai jos de buric. Se aplica inainte de somn pentru 8 ore. Folositi zilnic timp de 10 zile.

Fitoplasturi pentru corp “Zhui Feng” (impotriva durerilor si edemelor),4buc.

18,00 lei

TERAPIE TRASDERMALA

Actiuni:? analgezic, anti-inflamator, efect anti-edem, imbunatateste circulatia sangvina locala, amelioreaza durerile de diverse origini, amelioreaza guta, artrita, reumatismul, sciatica. Ajuta la calmarea durerilor cauzate de tensiunile musculare, stres si inflamatie musculara, este eficient pentru calmarea miozitelor, mialgiilor. Calmeaza durerile de cap, durerile de dinti, durerile post-traumatice de oriunde.

Aplicare:?Indepartati folia de protectie si aplicati pe zona problema. Lasati pentru nu mai mult de 12 ore. Folositi zilnic timp de 7-10 zile

ATENTIE!?Aplicarea pe corp a fitoplasturilor medicinali se recomanda dupa degresarea pielii cu o solutie pe baza de alcool..